Wij gaan glasvezel aanleggen in Warmond
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Wij gaan glasvezel aanleggen in Warmond

Meer dan 2000 huishoudens in de gemeente Teylingen worden aangesloten op glasvezel. We starten naar verwachting nog voor het einde van het jaar met de werkzaamheden voor de aanleg.  Daarmee krijgen de inwoners van Warmond toegang tot ons supersnelle glasvezelnetwerk.
Glasvezel biedt de hoogst mogelijke up- en downloadsnelheid en is een stabieler en betrouwbaarder netwerk dat minder energie verbruikt. Supersnel, betrouwbaar en duurzaam internet is belangrijk om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan het groeiende datagebruik.

Kosteloze glasvezelaansluiting op ons open netwerk
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in de woning is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Bewoners die een glasvezelaansluiting van ons in huis hebben, kunnen kiezen uit meer dan 25 providers die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op ons open netwerk. 

Start aanleg nog voor het einde van het jaar
Wij verwachten dat onze aannemer BAM Telecom nog dit jaar start met de graafwerkzaamheden. Als de werkzaamheden gereed zijn dan hebben meer dan 2000 huishoudens in Warmond toegang tot ons supersnelle en betrouwbare glasvezelnetwerk.