Glaspoort en Brofiber bundelen krachten voor aanleg van glasvezel in Reusel-De Mierden
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glaspoort en Brofiber bundelen krachten voor aanleg van glasvezel in Reusel-De Mierden

Met deze samenwerking willen wij het grote aantal internetproviders op ons eigen netwerk combineren met de lokale expertise van Brofiber. Dit is goed nieuws voor de bewoners. Hierdoor hoeft de straat maar één keer open en hebben bewoners straks meer keuzevrijheid in diensten en aanbieders.

“Deze samenwerking sluit naadloos aan bij onze ambitie om in zoveel mogelijk dorpen in Nederland de digitale connectiviteit te verbeteren. Door de lokale expertise van Brofiber en het uitgebreide dienstenaanbod van Glaspoort zijn de bewoners in Reusel-De Mierden klaar voor de toekomst”, aldus Ferry Niers, CFO van Glaspoort.

Dennis & Tommy Huijbregts, eigenaren van Brofiber, voegen hieraan toe: “We zien een behoefte bij onze klanten om meer keuze te hebben qua providers en deze samenwerking stelt ons in staat om aan die behoefte te voldoen. We zijn verheugd om samen te werken met Glaspoort en hun uitgebreide kennis van de uitrol van glasvezelnetwerken te combineren met onze ervaring in het realiseren van deze netwerken.”