Glasvezel van Glaspoort op terrein Veldzicht voor woningen en bedrijven
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glasvezel van Glaspoort op terrein Veldzicht voor woningen en bedrijven

Terrein Veldzicht krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal worden 153 woningen en 257 bedrijven aangesloten op het glasvezelnetwerk. Er wordt 75 kilometer aan glasvezel uitgerold om de woningen en bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Met glasvezel zijn de bewoners en ondernemers klaar voor de toekomst.

De verwachting is dat in het eerste kwartaal wordt gestart met de aanleg. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Ermelo door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Glasvezel draagt bovendien bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien bewoners of ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Odido, Plinq en Vodafone zakelijk.

Glasvezel op rol