Glasvezel voor iedereen

glasvezel kabel op rol
kabel

Snelgroeiend netwerk

Via het snel groeiende netwerk van Glaspoort krijg je als service provider nu ook de mogelijkheid om jouw klanten in dorpen, landelijke gebieden en bedrijventerreinen te voorzien van supersnelle en duurzame glasvezel internet verbinding. Glaspoort heeft de ambitie om dit jaar al minimaal 70.000 huishoudelijke aansluitingen te realiseren. In het eerste kwartaal van 2022 zijn ook de eerste glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen beschikbaar.

Moderne dienstverlening

Het netwerk van Glaspoort is een Passief Optisch Netwerk (PON). PON netwerken kenmerken zich door een superieure symmetrische bandbreedte snelheid, hoge veiligheidstandaarden, lage energiekosten en de mogelijkheid tot ‘pre provisioning’. Toegang tot het PON netwerk bieden wij uitsluitend aan via onze actieve ethernetdienst Wholesale Breedband Toegang met up- download snelheden tot 1Gbit/s en optioneel diverse zakelijke services. Meer dan 1.000 glasvezel projecten worden op deze manier op een laagdrempelige manier ontsloten voor service providers.

glasvezel
glasvezel werker in de tuin

Interesse?

Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor een aansluiting op ons netwerk met elkaar te verkennen. Je kan via deze link contact met ons opnemen en we bellen zo spoedig mogelijk terug.

Contact