Glasvezel voor bedrijventerreinen Merum en Reubenberg in gemeente Roermond
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glasvezel voor bedrijventerreinen Merum en Reubenberg in gemeente Roermond

Bedrijventerreinen Merum en Reubenberg in gemeente Roermond krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt bijna 8 kilometer gegraven en wordt 50 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat volgende maand gestart zal worden met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van
glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Roermond door de aanleg van een glasvezelnetwerken. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Vodafone zakelijk, Odido en Plinq.

Graven om de kabel te kunnen leggen