Glasvezelaanleg op bedrijventerrein Eindewege in Goes
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glasvezelaanleg op bedrijventerrein Eindewege in Goes

Bedrijventerrein Eindewege in ‘s-Heer Arendskerke krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Er wordt 1 kilometer gegraven en er wordt 9 kilometer aan glasvezel uitgerold om 60 bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Snel en stabiel internet via glasvezel
De verwachting is dat begin 2024 wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Goes door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Plinq, KPN en Odido.

Graven om de kabel te kunnen leggen