Ondertekening overeenkomst voor aanleg glasvezel in Westland
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Ondertekening overeenkomst voor aanleg glasvezel in Westland

Meerdere bedrijventerreinen in de gemeente Westland krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Woensdag 12 juni werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend in het gemeentehuis in Naaldwijk door wethouder Ferwerda en de heer Scheerder van Glaspoort.

Snelle en stabiele internetverbinding voor bedrijven in Westland
Aan het eind van 2024 wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Verwacht wordt dat de eerste bedrijven in april 2025 hierop worden aangesloten.
Wethouder Ferwerda: “De aanleg van glasvezel op onze bedrijventerreinen zorgt voor goed en snel internet voor onze Westlandse ondernemers. Daar werken we als gemeente graag aan mee!” Jan Willem Scheerder, CEO van Glaspoort: “Met ons glasvezelnetwerk in Westland creëren we meer keuze en betere verbindingen voor iedereen. Het is niet alleen een stap naar de toekomst, maar ook
naar innovatie in Westland.”

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Op de foto van links naar rechts: Jan Willem Scheerder, CEO van Glaspoort en wethouder Michiel Ferwerda, gemeente Westland

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst