Glasvezel voor bedrijven in Oudenbosch en Oud Gastel
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glasvezel voor bedrijven in Oudenbosch en Oud Gastel

Bedrijventerrein Industrieweg in Oudenbosch en bedrijvenpark Korenweide in Oud Gastel krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 31 kilometer aan glasvezel uitgerold om de 198 bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

 

De verwachting is dat in het derde kwartaal wordt gestart met de aanleg. De glasvezel zal door de hoge waterstand in de grond worden geboord. Hierdoor wordt de overlast tot een minimum beperkt. Dee ondernemers in dit gebied kunnen binnenkort profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Halderberge door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

 

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. 

graafmachine en graver