Bedrijventerreinen in Lelystad krijgen glasvezel van Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Bedrijventerreinen in Lelystad krijgen glasvezel van Glaspoort

Bedrijventerreinen Ketelmeerstraat, Gildenhof en Oostervaart krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt bijna 20 kilometer gegraven en wordt 106 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

In het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Lelystad door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort.

Graven om de kabel te kunnen leggen