Meerdere bedrijventerreinen ten zuiden van Utrecht krijgen glasvezel
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Meerdere bedrijventerreinen ten zuiden van Utrecht krijgen glasvezel

Bedrijventerrein Het Rondeel in Houten, Rappijnen in Linschoten, Bedrijventerrein IJsselveld en Heeswijk in Montfoort en bedrijventerrein Lopik in Lopik krijgen allemaal een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 62 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het derde kwartaal wordt gestart met de aanleg op de verschillende bedrijventerreinen. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van deze regio door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

 

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort 

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. 
Graven om de kabel te kunnen leggen