Glaspoort verwelkomt serviceprovider i4Networks!
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Glaspoort verwelkomt serviceprovider i4Networks!

Wij kondigen graag één van onze nieuwe partners aan. Deze week heeft serviceprovider i4Networks zich namelijk officieel aangesloten bij Glaspoort. Binnenkort kunnen dus ook de partners van i4Networks glasvezelverbindingen bestellen op het snelgroeiende netwerk van Glaspoort. I4Networks is elke dag hard aan het werk om met hun solide producten mensen op het zakelijke vlak met elkaar te verbinden en te laten genieten van een stabiele verbinding.

Dirk Pol, directeur van i4Networks: "i4Networks tekende vandaag de overeenkomst met Glaspoort, de joint venture van KPN en het ABP. Door deze overeenkomst komen voor onze partners de komende 5 jaar 1 miljoen zakelijke en huishoudelijke aansluitadressen beschikbaar, zowel B2C als B2B."

Jan-Willem Scheerder directeur van Glaspoort: "We zijn verheugd dat we i4Networks als serviceprovider mogen aansluiten op ons open glasvezelnetwerk. We verwachten nog dit jaar de eerste 70.000 glasvezelverbindingen te realiseren en de voorbereiding voor het aansluiten van de eerste bedrijventerreinen ligt ook op schema." 

We kijken uit naar een goede samenwerking!

Voor meer informatie over i4Networks:  www.i4networks.nl

Logo i4 Networks