Service providers | Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud

Glasvezel voor iedereen

glasvezel kabel op rol
kabel

Snelgroeiend netwerk

Via het snel groeiende netwerk van Glaspoort krijg je als service provider nu ook de mogelijkheid om jouw klanten in dorpen, landelijke gebieden en bedrijventerreinen te voorzien van supersnelle en duurzame glasvezel internet verbinding. Glaspoort heeft in het eerste jaar 72.000 aansluitingen gerealiseerd. In het eerste kwartaal van 2022 zijn ook de eerste glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen beschikbaar gekomen.

Moderne dienstverlening

Het netwerk van Glaspoort is een Passief Optisch Netwerk (PON). PON netwerken kenmerken zich door een superieure symmetrische bandbreedte snelheid, hoge veiligheidstandaarden, lage energiekosten en de mogelijkheid tot ‘pre provisioning’. Toegang tot het PON netwerk bieden wij uitsluitend aan via onze actieve ethernetdienst Wholesale Breedband Toegang (WBT) met up- download snelheden tot 1Gbit/s en optioneel diverse zakelijke services. Meer dan 1.000 glasvezel projecten worden op deze manier op een laagdrempelige manier ontsloten voor serviceproviders.

glasvezel
glasvezel werker in de tuin

Wholesale Breedband Toegang Lokaal

Met ingang van 26 augustus 2022 introduceert Glaspoort een nieuwe module: Wholesale Breedband Toegang Lokaal (WBT-Lokaal). WBT-Lokaal biedt Wholesale-klanten op lokaal niveau toegang tot het Glaspoort glasvezelnetwerk en is beschikbaar op alle bestaande en geplande consumenten projecten (tariefcluster 1).

Interesse?

Voor meer informatie en de voorwaarden van WBT en WBT-Lokaal, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor een aansluiting op ons netwerk met elkaar te verkennen.

Je kunt contact met ons opnemen via sales@glaspoort.nl.