Beekse bedrijven krijgen aansluiting op glasvezelnetwerk Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Beekse bedrijven krijgen aansluiting op glasvezelnetwerk Glaspoort

Glaspoort is begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen Aviation Valley, Beekerhoek en Stationsstraat Zuid in de gemeente Beek. Op vrijdag 12 april ging de eerste schop in de grond op bedrijventerrein Beekerhoek. In totaal worden in de gemeente Beek ongeveer 400 ondernemers aangesloten op het netwerk van Glaspoort.

Bedrijven blijven bereikbaar

De ondernemers op de bedrijventerreinen krijgen een razendsnelle internetverbinding via ons glasvezelnetwerk. Tijdens de aanleg zal de overlast tot een minimum beperkt worden. De bedrijfspanden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting

De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in de panden is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Met de glasvezelaansluiting bieden wij ondernemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op digitale ontwikkelingen. Ondernemers krijgen een ruime keuze aan providers op ons open netwerk.

Jan-Willem Scheerder, CEO van Glaspoort: “Met ons nieuwe glasvezelnetwerk in Beek creëren we meer keuze en betere verbindingen voor iedereen. Het is niet alleen een stap naar de toekomst, maar ook naar meer concurrentie en innovatie in Beek."

Wethouder Rob Schwillens: “De samenwerkingsovereenkomst met Glaspoort biedt Beekse bedrijven meer mogelijkheden om zich op snel internet aan te sluiten. Dit zal voor veel bedrijven leiden tot een verbetering van hun bedrijfsvoering.”

Start project bedrijventerreinen Beek