Bijsterhuizen, Noord- en Oostkanaalhavens krijgen razendsnel glasvezel
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Bijsterhuizen, Noord- en Oostkanaalhavens krijgen razendsnel glasvezel

Bedrijventerreinen in Nijmegen krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 27 kilometer gegraven en wordt 667 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven op Bijsterhuizen, Noord- en Oostkanaalhavens te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Odido, Vodafone Business en KPN.

 

 

Graven om de kabel te kunnen leggen