Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Wagenberg krijgen glasvezelnetwerk van Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Wagenberg krijgen glasvezelnetwerk van Glaspoort

Hooge Zwaluwe, Drimmelen en Wagenberg krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal worden 1600 aansluitingen gerealiseerd. Glaspoort monteert kosteloos een aansluitpunt in de woningen. Ook als er al een glasvezelaansluitpunt van een andere aanbieder is.

Een tweede glasvezelnetwerk in Drimmelen

In Drimmelen, Hooge Zwaluwe en Wagenberg is al glasvezel aangelegd door een andere partij. Wij leggen nog een netwerk aan. Door de aanleg van een open glasvezelnetwerk hebben de inwoners van de gemeente Drimmelen altijd de zekerheid van een beschikbaar digitaal netwerk en hebben ze straks keuze uit veel verschillende providers. 

 

Aanleg glasvezelnetwerk

Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk moeten de straten open. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken. Als de straat in de ochtend wordt opengemaakt dan is deze meestal ’s avonds weer dicht.

 

Vrijblijvende aansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in de woning is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Als bewoners meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting dan kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op ons open netwerk. Op deze website staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder KPN, Budget en Odido.

Aanleg Drimmelen