Sprundel krijgt glasvezel van Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Sprundel krijgt glasvezel van Glaspoort

De gemeente Rucphen heeft ingestemd met de aanleg van glasvezel door Glaspoort. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer BAM. De graafwerkzaamheden starten in april. In totaal worden ongeveer 1800 glasvezelaansluitingen gemaakt. 

Ruime keuze in aanbieders van internet, tv en telefoon In de gemeente Rucphen is al glasvezel aangelegd door een andere partij. Glaspoort legt een open glasvezelnetwerk aan. Dit betekent dat de inwoners van de gemeente kunnen kiezen uit bijna 30 aanbieders van internet, tv en telefoon.

Toestemming geven voor de werkzaamheden De bewoners wordt gevraagd om toestemming te geven voor de werkzaamheden in en rond de woning. De glasvezelvoorbereiders van Glaspoort komen bij de bewoners langs om samen de plaats van het aansluitpunt in de woning te bepalen. Tenslotte wordt de kabel in de woning op de afgesproken plek gemonteerd.

Vrijblijvende aansluiting op glasvezelnetwerk Bewoners krijgen kosteloos en vrijblijvend een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ook als er al een aansluiting is op een ander glasvezelnetwerk. Bewoners bepalen zelf of ze een abonnement afnemen bij één van de providers op het open glasvezelnetwerk van Glaspoort

Sprudel aanleg