Glasvezel voor iedereen

voor de glasvezelaanleg wordt er een geul gegraven

Zo sluiten we je woning aan op glasvezel

 

Hieronder zie je welke werkzaamheden we uitvoeren bij de aanleg van glasvezel. De aanlegwerkzaamheden kunnen per wijk verschillen, net als de planning. Wil je weten wanneer jouw woning aan de beurt is? Doe de postcodecheck voor actuele informatie en schrijf je in voor onze netwerkupdates. Zo ben je altijd op de hoogte van de werkzaamheden!

We maken een plan voor jouw buurt

Voordat we kunnen starten met de aanleg van glasvezel moeten we veel voorbereiden. Zo ontwerpen we het netwerk helemaal op maat voor jouw buurt en maken we afspraken met je gemeente.

glasvezel op rol

We komen jouw woning bekijken

Om de glasvezelkabel vanaf de straat bij jouw woning naar binnen te brengen, zijn er werkzaamheden nodig in en rond jouw woning. Daarvoor geef je toestemming met je persoonlijke code. Je hoeft nog geen afspraak met ons in te plannen. We bellen binnenkort bij je aan. Je kunt ons dan alles vragen over glasvezel en de werkzaamheden.

Toestemming geven
Video over de voorbereiding van je glasvezelverbinding

We gaan graven

Onze aannemer legt de kabels aan in de straat. Daar moeten ze voor graven. Voordat ze daarmee beginnen, ontvang je van ons een brief met alle informatie over deze graafwerkzaamheden. Je weet dan precies wanneer we komen. Als je je hebt ingeschreven voor onze netwerkupdates, sturen we je ook een e-mail om de werkzaamheden aan te kondigen. We laten alles weer netjes achter als we klaar zijn.

Schrijf je in voor netwerkupdates
video over de graafwerkzaamheden voor glasvezel van glaspoort