Eerste bedrijf op glasvezel op bedrijventerrein Waarderpolder
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Eerste bedrijf op glasvezel op bedrijventerrein Waarderpolder

Parkmanagement Waarderpolder kreeg op 23 januari de eerste glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem. Glaspoort werkt hierin samen met KPN Business Partner M2C. Vanaf nu worden de bedrijven op het glasvezelnetwerk aangesloten.

“Met het netwerk van Glaspoort heeft de klant de kans om gebruik te maken van een optimale, stabiele en veelzijdige verbinding. Hierdoor is de bedrijvigheid klaar voor de toekomst. Om hieraan te kunnen bijdragen is een fantastische ervaring en om dan te zien dat de klanten efficiënter kunnen werken met data wat dagelijks heen en weer gaat is wat het werk zo mooi maakt.”, aldus Joël Jungheim van Glaspoort.

Snel en stabiel internet

Met glasvezelverbindingen kunnen bedrijven genieten van hogere internetsnelheden en stabielere verbindingen, wat essentieel is voor moderne bedrijfsactiviteiten zoals cloudgebaseerde toepassingen, videoconferenties en geavanceerde data-analyse.

Emily de Bree van Parkmanagement Waarderpolder: “Een superstabiel zakelijk netwerk met razendsnel internet is belangrijk voor ons als parkmanagementorganisatie als de hele Waarderpolder op je leunt.”

Geen dag zonder internet

De overgang naar glasvezel betekent  een sneller en stabieler internet. De oude verbinding blijft bestaan tot de glasvezelverbinding werkt. Pas dan gaat een bedrijf over op het glasvezelnetwerk. Hierdoor zit een bedrijf niet zonder internet.

“Vandaag was het zover, de eerste aansluiting op de Waarderpolder in Haarlem is een feit. Niemand minder dan Parkmanagement Waarderpolder heeft de primeur om als eerste te kunnen profiteren van 100% Zakelijk Glasvezel van KPN. Wil je ook profiteren van een snelle glasvezel, neem dan contact op met M2C uit Haarlem.”, namens Michel Blankwater van M2C.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting en open netwerk

De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in een pand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Ondernemers die nog geen toestemming hebben gegeven voor het aansluiten van hun pand kunnen dit doen via de website van Glaspoort. Ondernemers die direct gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels bijna 30 serviceproviders actief het open netwerk.