Glaspoort legt glasvezelnetwerk aan op bedrijventerrein in Epe
Direct naar hoofdinhoud
Lokaal nieuws

Glaspoort legt glasvezelnetwerk aan op bedrijventerrein in Epe

Bedrijventerrein Eekterveld krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk. In totaal wordt 8 kilometer gegraven en wordt ruim 45 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Wij leveren een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Epe door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar dragen ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op ons open netwerk.

Glasvezel op rol