Start glasvezelaanleg Hoogeveen Oost
Direct naar hoofdinhoud
Nieuws

Start glasvezelaanleg Hoogeveen Oost

HOOGEVEEN, 20 september - De graafwerkzaamheden voor de uitrol van het glasvezelnetwerk in Hoogeveen Oost zijn gestart. Afgelopen maandag ging de eerste schop in de grond in de wijk Wolfsbos. In totaal sluiten we ruim 6.100 woningen aan in Hoogeveen Oost. We verwachten medio november de eerste woningen aan te sluiten.

Op 13 september zijn de graafwerkzaamheden gestart in de wijk Wolfsbos. Daarna volgt de wijk Krakeel. Inwoners van Hoogeveen Oost worden door Glaspoort en de aannemer vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden. De graafwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door onze aanlegpartner Allinq.

De aanlegploeg gaat wijk voor wijk aan de slag. ‘s Ochtends graven we de stoep open en voor het einde van de middag proberen we deze weer dicht te hebben. Wij doen onze uiterste best om eventuele overlast te voorkomen of tot een minimum te beperken.

Supersnel en betrouwbaar internet

Supersnel en betrouwbaar internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Glasvezel zorgt voor het snelste en stabielste internetten. Je streamt, downloadt, videobelt zonder haperingen. Met een glasvezelaansluiting van Glaspoort ben je klaar voor de toekomst.