Over ons | Glaspoort
Direct naar hoofdinhoud

Glasvezel voor iedereen

Werkmannen

De wereld van morgen vandaag al in huis

De wereld wordt steeds digitaler. Werken en vergaderen vanuit huis, data delen met je klant in Australië terwijl je kinderen online de nieuwste virtual reality game spelen. Veilig, betrouwbaar en snel internet is vandaag de dag onmisbaar. Met een aansluiting op basis van glasvezel haal je de snelste en meest duurzame internet toegang bij jou in huis. Wat ons betreft wordt glasvezel de standaard. Met een glasvezelaansluiting van Glaspoort ben je klaar voor de toekomst.

Glaspoort opent de deur naar glasvezel voor iedereen

Veel gebieden en vooral steden zijn al aangesloten op glasvezel. De aanleg in kleinere gemeenten, landelijke gebieden en op bedrijventerreinen laat vaak nog op zich wachten. Glaspoort ziet dit anders en gaat de komende jaren juist ook deze gebieden verglazen door 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven aan te sluiten. Onze missie is simpel: glasvezel voor iedereen.

Kabel

Een open netwerk

Glaspoort is een netwerkbedrijf dat de glasvezelaansluiting aanlegt en beheert. Het netwerk van Glaspoort is een open netwerk, zodat aanbieders van internet- en telecomdiensten gebruik kunnen maken van ons netwerk en daarmee hun eigen klanten kunnen bedienen. Ben je zelf een aanbieder van internet- en telecomdiensten en wil je jouw klanten ook glasvezelaansluitingen van Glaspoort aanbieden? Klik dan op deze link voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier.

Provider informatie

Joint venture

Glaspoort is een joint venture van APG (de pensioenuitvoerder van ABP) en KPN.

Stichting Pensioenfonds ABP (ABP) is het bedrijfstakpensioenfonds voor werkgevers en werknemers van overheids-en onderwijsinstellingen in Nederland. ABP heeft
3 miljoen deelnemers en €491 miljard (per 28 februari 2021) aan vermogen beschikbaar.

Als grootste pensioenuitvoerder van Nederland verzorgt APG het pensioen voor 4,7 miljoen deelnemers. APG verzorgt bestuursadvisering, vermogensbeheer, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en werkgeversdiensten. APG werkt voor pensioenfondsen en werkgevers in de sectoren onderwijs, overheid, bouw, schoonmaak, woningcorporaties, sociale werkvoorziening, medisch specialisten en architectenbureaus en beheert 573 miljard euro (eind 2020) pensioenvermogen.

KPN is al bijna 140 jaar de toonaangevende leverancier van mobiele en vaste telecommunicatie en IT-diensten in Nederland. Iedereen in Nederland gebruikt dagelijks direct of indirect het KPN-netwerk, van de glasvezelverbindingen in de grond tot de pinautomaten in een winkel of de matrixborden boven de snelweg.

 

Meer gegevens van Glaspoort

logo kpn abp

Werken bij Glaspoort

Glaspoort groeit snel en we hebben regelmatig mogelijkheden in ons team. Je gaat werken in een start-up omgeving en krijgt de vrijheid, ruimte en verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de groei van het bedrijf. 

Als je een hands-on mentaliteit bezit maar ook mee kan denken over slimme oplossingen dan bieden wij jou graag een inspirerende werkomgeving. We werken vanuit de locatie Diana Vesta, maar uiteraard is alles zo ingericht dat je ook vanuit huis kunt werken.

Interesse om onderdeel te worden van het Glaspoort Team en staat jouw gewenste functie er niet bij? Bekijk onze LinkedIn pagina voor meer informatie.

 

Projectmanager Nieuwbouw

IT Manager 

Senior Projectmanager B2B (ZZP)

Werkzaamheden